Megvéd a szívrohamtól, csökkenti a koleszterint, mégis elfelejtettük ezt a zöldfűszert

A zellerfélék családjába tartozó kapor nélkül elképzelhetetlen a tökéletes kovászos uborka vagy éppen egy igazán finom tökfőzelék. Mégis sajnálatosan kevés alkalommal használjuk ezt a különleges aromájú zöldfűszert. Pedig a kutatások szerint csodás egészségügyi hatásaival támogatja szervezetünket.
Több tanulmány is igazolja, hogy a kapor használata nem csupán izgalmasabbá teszi ételeinket, hanem nagyban segíti egészségünket is. Ha nem szívesen szórod túrós csuszára és a húsételek fűszerezéséhez is inkább mást választanál, akkor olajként, kivonat formájában mindennapjaid részévé teheted. Mutatjuk, miért is éri meg!
Ízesíts vele bátran, szervezeted meg fogja hálálni a gondoskodást: szívedet és ereidet is óvja, segít megelőzni a rákos megbetegedéseket, sőt a szorongás és köhögés csillapításában is kiváló partner.
A kapor nagyszerű egészségügyi hatásai:



