Ezt a 8 ételt az orvosok sosem teszik a tányérjukra

A helyes táplálkozás nemcsak az optimális testsúly elérésében és megtartásában segít, hanem abban is, hogy minél hosszabb ideig élhess egészségesen, energikusan.

Fotó: imdb.com
Szuper hír, hogy a tudomány ezen a téren is rendkívül gyorsan fejlődik, azok pedig, akik igazán közel vannak a tűzhöz, saját étrendjüket is ehhez igazítják. És most minket is beavattak!
Finomak, de károsak
Az Olasz Rákkutató Társaság, azaz az AIRC (ami az Associazione Italiana per la Ricerca sul Cancro névből képzett mozaikszó) friss cikkében kiemelte, hogy az elmúlt évtizedekben jelentősen megemelkedett mind a túlsúlyosak, mind az elhízottak száma, ami növelheti több krónikus betegség kialakulásának kockázatát.
Ma már köztudott, hogy a plusz kilók hozzájárulnak a szív- és érrendszeri betegségek, a II-es típusú cukorbetegség és többféle daganatos megbetegedés kialakulásához, amit egy kis odafigyeléssel meg lehetne előzni.
A táplálkozástudományban jártas, és naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek elmondták, melyek azok az ételek, amiket tiltólistára tettek a hosszú távú egészségük érdekében.