azkomgec logo
azkomgec.hu
azkomgec logo
azkomgec.hu

A magyar csúcséttermek titkai: mi kerül 120 ezer forintba egy vacsorán?

4 megtekintés
Üzlet
Blurred placeholder

Újra megjelent Magyarországon a Gault&Millau étteremkalauz, ami 2025 őszén is díjazta a legjobb hazai éttermeket. 

A kiadvány módszertana sokéves tesztelői tapasztalaton alapul, a többnapos képzésben részesült értékelők mintegy 70 szempont szerint, a teljes étkezési élményt vizsgálva pontoznak. Ellenőreik – a kiadvány tradícióinak és szabályainak megfelelően - inkognitóban tettek látogatást és értékelték az éttermeket, egy 1-től 20-ig terjedő pontozási rendszerben.

Az aktuális eredményeket, a magyar gasztronómia helyzetét és a szektor kilátásait Harmath Csabával, a kiadvány chief inspectorával elemeztük a Portfolio Business Podcastben.

Címlapkép: Getty Images

Tovább a teljes cikkhez

Kapcsolódó cikkek