Kacsanyelv nyárson: ez a magyar csúcsétterem egy 23 ezer fős városban mutatja az utat a gasztronómiában
A Platán Gourmet az ország egyik csúcsétterme, a legeslegjobbak között is az élmezőnyben szerepel. Magyarországon a két Michelin-csillagos minősítést csak a budapesti Stand és tatai Platán Gourmet érte el. Ez utóbbi működtetésébe immár a gasztronómia iránt elkötelezett befektető és üzletember, Gerendai Károly is beszállt.
Pesti István séf irányítása alatt a saját útját járja, hiszen Tata – bár gyönyörű város – nem egy turistaközpont, a Platán mégis egy igazi kozmopolita, a nagyvilágra nyitott hely. Közhelyes minden szépen tálalt ételre azt mondani, hogy művészi, de Pesti István ételei valóban művésziek – nem csak megjelenésükben, hanem komplett mivoltukban. Lessetek be velünk Pesti István és a Platán Gourmet világába!
The post Kacsanyelv nyárson: ez a magyar csúcsétterem egy 23 ezer fős városban mutatja az utat a gasztronómiában first appeared on nlc.