azkomgec logo
azkomgec.hu
azkomgec logo
azkomgec.hu

Tízezer rántott húsra jut negyven adag szalontüdő – páros interjú Bíró Lajossal és Bíró Dániellel

6 megtekintés
HVG
hvg360 a36fe640-6f51-4389-80bc-4e4735c284d1 72e31de7-4bcf-4e62-a624-72cd7121580d e5b98923-6515-4d73-9ab7-d848d9489ce3 3d581a41-b193-40f0-9adc-552bffc57ce9
Blurred placeholder

Miért ragaszkodunk ahhoz, hogy mindent kirántunk? Miért baj, hogy mi enni járunk, nem étterembe? Miért dobunk hátast előbb a poliptól, mint egy jó pörkölttől? A Buja Disznók apa-fia vezetőpárosával beszélgettünk.

Tovább a teljes cikkhez

Kapcsolódó cikkek