azkomgec logo
azkomgec.hu
azkomgec logo
azkomgec.hu

7 tipp a HVG-től: Az étel, ami iránt senki sem közömbös, avagy hol ismerkedjünk a pacallal, ha félünk tőle, és hol együk, ha rajongók vagyunk?

2 megtekintés
HVG
hvg360 0d048de1-0ac1-4acf-a6f2-c1b79af3120e cfc7545d-bc46-4f4b-a516-b1c6b5cc4b19 aa37bb47-626d-4340-9497-d947e577e3c1
Blurred placeholder

A háború alatti húshiány idején a nélkülözés eledele volt, ma pedig a nose-to-tail filozófia újrafelfedezett alapanyaga. A pacal világszerte fogyasztott étel, a magyar konyha szerves része, de ha éttermi étlapokon keressük, alig találjuk. Éttermeket és programokat ajánlunk, ahol a rajongók különböző formában kóstolhatják az ételt, akik pedig eddig ódzkodtak tőle, legjobb formáiban találkozhatnak vele hazai séfek prezentációjában.

Tovább a teljes cikkhez

Kapcsolódó cikkek