azkomgec logo
azkomgec.hu
azkomgec logo
azkomgec.hu
Főoldal / A szív kényes alapanyag, az agy az egyik legbizarrabb, a here íze, mondhatni, kellemes

A szív kényes alapanyag, az agy az egyik legbizarrabb, a here íze, mondhatni, kellemes

7 megtekintés
HVG
 A szív kényes alapanyag, az agy az egyik legbizarrabb, a here íze, mondhatni, kellemes

A legnagyobb jóindulattal se mondható, hogy a magyarok igazán kedvelnék a belsőségekből készült ételeket, pedig több érv is szól mellettük: remek fehérje- és kollagénforrások, változatosan elkészíthetők, nem túl drágák, és egészen izgalmas ízvariációkat lehet belőlük kihozni. A konyhamészárosként is tevékenykedő Szkladányi András arra tett kísérletet, hogy szakácskönyvével felülírja a pacallal, vesével, velővel és társaikkal kapcsolatos ellenérzéseket, és minden eszközt a kezünkbe ad ahhoz, hogy inspirációs forrásként, és ne zsigeri utálattal tekintsünk rájuk.

Tovább a teljes cikkhez